Εύρος των υπηρεσιών μας

Στο εργαστήριο Βαγγέλης και Λουκάς Μόρφης πραγματοποιούμε και επιδιορθώσεις στα δερμάτινά σας είδη.

Εάν η αγαπημένη σας τσάντα ή ζώνη ή επαγγελματική τσάντα  έχει οποιοδήποτε πρόβλημα μην στεναχωριέστε, ο Βαγγέλης ή ο Λουκάς στο εργαστήριο, θα κάνουμε αυτοψία κ θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση  σε όποιο από τα παραπάνω αντικείμενα μας εμπιστευτείτε!

Πιο συγκεκριμένα, σε γυναικείες τσάντες τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι κάποιο φερμουάρ χαλασμένο, φθαρμένο χεράκι για τον ώμο, κάποιο τοπικό ξήλωμα σε ραφή ή στάξιμο κεριού σε κάποιο σημείο της τσάντας.

Σε ζώνες πολύ συχνό φαινόμενο είναι να χαλάει η αγκράφα, κάποιο ξήλωμα στο γαζί στο σημείο κουμπώματος, φθορά στο δέρμα ή στο υλικό που είναι κατασκευασμένη.

Σε επαγγελματικές τσάντες το πιο συνηθισμένο πρόβλημα παρουσιάζεται στη κλειδαριά, επίσης  κάποιο ξήλωμα σε κάποιο γαζί, φθορά στο χεράκι για τον ώμο ή σπάσιμο σε κάποιο μεταλλικό εξάρτημα της τσάντας.

Στο δερμάτινο πορτοφόλι συναντάται πολλές φορές το πρόβλημα να έχει ξηλωθεί κάποια ραφή.

Όλα τα παραπάνω  προβλήματα είναι τα πιο συνηθισμένα, επειδή όμως το δικό σας αντικείμενο μπορεί να έχει κάποιο ξεχωριστό πρόβλημα το οποίο  χρήζει επιδιόρθωσης, απευθυνθείτε σε εμάς και θα  προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνετε ευχαριστημένοι!

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή προβληματισμό έχετε για τα δερμάτινά σας είδη, το υλικό του δέρματος είναι η ζωή μας, καθώς δουλεύουμε με αυτό πάνω από 20 χρόνια.

Το δέρμα κόβεται για να δημιουργήσουμε ζώνη

Οι ζώνες μας φτιάχνονται στο εργαστήριό μας από 100% γνήσιο δέρμα που το κόβουμε στο φάρδος και το μήκος που χρειαζόμαστε.

Οι ζώνες που κατασκευάζουμε δεν είναι φτιαγμένες επιφανειακά με δέρμα, αλλά είναι και από την πίσω τους πλευρά δερμάτινες, για να αντέχουν στο χρόνο και να μην τσακίζουν, ενώ μεγάλη προσοχή δίνουμε στις ραφές του δέρματος, ώστε να μην μένουν σημεία που δεν έχουν ραφτεί σωστά και ο λόγος είναι ότι θέλουμε τα προϊόντα που παράγουμε να έχουν ποιότητα και αντοχή στο χρόνο.

Αλλαγή αγκράφας δερμάτινης ζώνης

Τη στιγμή της φωτογράφισης, αλλάζαμε την αγκράφα στη δερμάτινη ζώνη, ένας απλός και οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε το στύλ σε ζώνες που μπορεί να τις είχατε αγοράσει πριν από χρόνια αλλά είναι καλής ποιότητας και αξίζει να τις ανακατασκευάσουμε για να συνεχίσετε να τις φοράτε, με ένα νέο και πιο μοντέρνο στύλ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή προβληματισμό έχετε για τα δερμάτινά σας είδη, το υλικό του δέρματος είναι η ζωή μας, καθώς δουλεύουμε με αυτό πάνω από 20 χρόνια.