ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στο κατάστημα μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θέλοντας να σας απαλλάξουμε από τα έξοδα αποστολής, καθιερώσαμε την υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ των προιόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη συγκεκριμένη υπηρεσία ΔΕΝ περιλαμβάνονται όσα αντικείμενα υπάγονται σε ογκομετρική ζύγιση και το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται βάση του ογκομετρικού βάρους και όχι του πραγματικού. Αυτά τα προιόντα ανήκουν στην κατηγορία των Ειδών Ταξιδίου και είναι οι βαλίτσες. Σε αυτή την περίπτωση εμείς επειδή δεν μπορούμε να απορροφήσουμε το κόστος μεταφοράς του προιόντος, αναλαμβάνουμε  να καλύψουμε το 50% του συνολικού κόστους αποστολής, επιβαρύνοντας σας μόνο με το υπόλοιπο 50% του κόστους αποστολής. Για την επιπλέον επιβάρυνση θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς κατά την διαδικασία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας .

Βασικοί συνεργάτες μας για την ταχύτερη και ασφαλή μεταφορά  της παραγγελίας σας είναι οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών courier: ACS COURIER  & Γενική Ταχυδρομική. Επιπλέον για τις αποστολές υψηλού ογκομετρικού βάρους και για τη μείωση του κόστους αποστολής, υπάρχει πιθανότητα κατόπιν συνεννοήσεως να χρησιμοποιηθούν Μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία). Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβείτε στο σημείο εξυπηρέτησης της Μεταφορικής εταιρείας που ανατέθηκε η αποστολή για την παραλαβή της.

Εναλλακτικά εάν επιθυμείτε και κατόπιν συνεννοήσεως μπορεί να χρησιμοποιηθεί εταιρεία ταχυμεταφορών της δικής σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς το κόστος αποστολής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία  σε καμία περίπτωση μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο +30 210 93 43 470.