Ποιοι είμαστε

Η ιστορία της βιοτεχνίας Δερμάτινων ειδών μας ξεκίνησε το 1985, όταν ο Βαγγέλης Μόρφης και η σύζυγός του Σοφία, αποφασίζουν να αποχωρήσουν από τις μέχρι τότε θέσεις εργασίας τους και να επενδύσουν την εμπειρία που έχουν αποκομίσει στη δική τους οικογενειακή επιχείρηση, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Έχοντας και οι δύο εργαστεί σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν στο χώρο του δέρματος, δερμάτινων ειδών καθώς και ειδών ταξιδίου, πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το εργαστήριο παραγωγής δερμάτινων ζωνών. Το εργαστήριο 26 χρόνια που παράγει δερμάτινες ζώνες, απευθυνόταν μόνο σε χονδρική πώληση, σε καταστήματα όλης της Ελλάδας, τα οποία μετά από προσωπική επαφή, πραγματοποιούσαν τις παραγγελίες τους.

Η δερμάτινη ζώνη είναι ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ στο ντύσιμο του άνδρα γιατί κοσμεί με έναν ιδιαιτέρα προσεγμένο τρόπο το συνδυασμό των ρούχων που έχει προτιμήσει.

Στο εργαστήριό μας παράγουμε κυρίως ανδρικές ζώνες αλλά και γυναικείες, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, με μοναδικό μας μέλημα την ποιότητα και την προέλευση του δέρματος προσέχοντας να είναι άριστης ποιότητας, προερχόμενα από Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά βυρσοδεψεία. Με το μεράκι και την υπομονή που διακατέχει όποιον αγαπάει πραγματικά τη δουλειά του, φέρνουμε στα χέρια σας χειροποίητες δερμάτινες ζώνες, κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα, την εξυπηρέτηση όχι μόνο της χονδρικής πώλησης, αλλά και της λιανικής, μεταφέροντας το εργαστήριό στην Καλλιθέα, συνδυασμένο με χώρο δειγματισμού και πώλησης σε ιδιώτες.

Το εργαστήριό μας, από το 2011 λειτουργεί και ως κατάστημα λιανικής Δερμάτινων ειδών, με τη βοήθεια και τις ιδέες της νέας γενιάς, του γιου μας Λουκά Μόρφη, προσφέρουμε επιπλέον είδη όπως δερμάτινα πορτοφόλια, τσάντες, είδη καπνιστού, κλειδοθήκες και επαγγελματικές δερμάτινες τσάντες από τις πιο αξιόπιστες και αξιόλογες εταιρείες του χώρου των δερμάτινων ειδών.

Στόχος μας στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα εκπληκτικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές, για να μένετε εσείς ευχαριστημένοι.

Το κατάστημα μας

Στο χώρο του καταστήματός μας θα βρείτε δερμάτινα πορτοφόλια άριστης ποιότητας, δερμάτινες ζώνες παραγωγής μας, είδη καπνιστού, όπως θήκες καπνού, κλειδοθήκες, επαγγελματικές αλλά και καθημερινές τσάντες από δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα, αναλόγως το στύλ και το κόστος που θέλετε να έχει το είδος που προτίθεστε να αγοράσετε. Επίσης έχουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη ταξιδίου όπως σάκους κάθε μεγέθους και βαλίτσες.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει σε εσάς ή στον άνθρωπο που θέλετε να κάνετε ένα δώρο που να ξεχωρίζει.

Θα μας βρείτε στην οδό Αριστείδου 140 στην Καλλιθέα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να έρθετε από το κατάστημά μας ώστε να δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που παρέχουμε.